Termo si hidroizolatii si lucrari speciale

Spuma de poliuretan pulverizata cu o masina speciala este folosita ca sistem de izolatie in constructii civile si industriale de peste 30 de ani. In acest fel ea formeaza o pelĂ­cula continua, fara imbinari. Dupa expandarea spumei poliuretanice, se aplica un strat protector si sigilant de membrana poluretanica lichida. Datorita faptului ca ia forma suprafetei pe care se aplica, ea prezinta un mare avantaj fata de sistemele traditionale care, prin existenta imbinarilor si a decupajelor, duc, de cele mai multe ori, la infiltratii de apa in substrat. Sistemul propus de noi este un sistem cu celule inchise, adica impermeabilitate de 100%.  Dea semenea, se reduc semnificativ costurile pentru energie.

 

 

25 mm spuma rigida de poliuretan = 40 mm vata minerala = 50 mm de poliestiren expandat de 15 kg/m3 = 50 mm de pluta = 65 mm de placa de fibra = 140 mm de lemn = 380 mm de prefabricat de beton.

 

MEMBRANE LICHIDE POLIURETANICE

Utilaje din dotare - Graco NXT Airless Pumps

 

 

SOLUTII INTEGRATE DE REPARATII SI DE PROTECTIE A BETONULUI CU MORTARE DE ULTIMA GENERATIE SI IMPERMEABILIZAREA STRUCTURILOR  PRIN CRISTALIZAREA RETELEI CAPILARE  A BETONULUI.

 

GEOSINTETIC DE BENTONITA INJECTII CU SPUMA DE POLIURETAN