Despre Noi

Dezvoltarea firmelor noastre a putut fi realizata prin respectarea unui ansamblu de principii si valori care sa se asocieze si sa se identifice cu numele organizatiei si care au in vedere cu prioritate:

1.    respectarea stricat a legalitatii si prevenirea situatiilor care sa favorizeze incalcarea acesteia

2.    respectarea fata de orice client, fara nici un fel de discriminare, bazat pe relatii principale de colaborare reciproc avantajoase, respectarea cu strictete a termenelor contractate

3.    asigurarea unei permanente informari profesionale a personalului organizatiei si crearea conditiilor unei perfectionari de specialitate la nivel ridicat.

4.    construirea unei relatii durabile, bazate pe incredere, cu clientii si partenerii organizatiei.

Principala activitate a firmei nostre in prezent este executia de:  PARDOSELI INDSTRIALE .

Firmele noastre sunt certificate ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, OHSAS 18001 : 2007 si SRM 8000 (echivalent SA 8000 : 2008)

In acest moment avem peste 50 de angajati permanenti in Romania, insa echipele de lucru (10-12 persoane) sunt modulare si mobile, cu grad mare de autonomie (fiecare echipa este dotata cu utilajele necesare), putandu-se deplasa unde este nevoie, atat in Romania cat si in strainatate. Toti muncitorii nostrii sunt cu experienta de minim 5 ani in domeniu si sunt instruiti periodic.

Gradul de dotare tehnica pentru activitatile desfasurate in prezent este la nivelul celor mai mari firme din lume care activeaza in domeniul lucrarilor de pardoseli industriale, iar echipamentele performante pentru tragerea si vibrarea betonului de care dispune in prezent societatea ii permite sa obtine rezultate calitative deosebite.

Prezentam in continuare o lista cu echipamentele si utilajele detinute in prezent:

  1. ECHIPAMENTELE PENTRU REALIZAREA PARDOSELILOR INDUSTRIALE SI A PLATFORMELOR EXTERIOARE BETONATE:

o   LASER SCREED SOMERO – SXP, S-840;

o   Elicoptere duble – 90 cm si 1,20m diametru;

o   Elicoptere simple – 60 si 90 cm diametru;

o   Nivele laser superperformante – toleranta de 1 mm la 300 m;

o   Lipe(grinzi) vibrante ;

o   Masini de taiat rosturi;

o   Distribuitoare de Quartz;

o   Carucioare pentru snurul PVC;

o   Aspiratoare industriale

  1. ECHIPAMENTELE PENTRU REALIZAREA DE PARDOSELI EPOXIDICE SI PARDOSELI POLIURETANICE SI PENTRU REABILITAREA PARDOSELILOR VECHI

o   Freze pentru beton;

o   Sablatoare pentru beton

o   Aspiratoare industriale;